U toku upis članova u prvi gradski hor

 U toku upis članova u prvi gradski hor

Foto: Plakat CZK

Centar za kulturu Kolašin uz podršku opštine Kolašin osniva prvi hor u gradu. Upis novih članova je u toku, a za Portal Kolašin, Gorica Ilinčić, direktorka Centra za kulturu je objasnila razloge za osnivanje prvog gradskog hora.

„Hor se osniva u cilju njegovanja pjevačke kulture u našem gradu kao i podsticanja naših sugrađana u kvalitetnoj organizaciji slobodnog vremena u korist promovisanja muzičke kulture“, kazala je Ilinčić dodajući je je upis članova u toku, odnosno audicija i da se informacije mogu dobiti svakog radnog dana od 8 do 15 časova pozivom na broj 069 730 441.

„Starosna dob nije ograničena. Svi talentovani poštovaoci kvalitetne muzike dobro su došli. Pored standardnog repertoara, koji se izvodi prilikom svečanosti, repertoar hora ce biti obogaćen prigodnim evergreen pjesmama kao i popularnim kompozicijama naših i stranih autora. Prema ovogodišnjem planu rada hora smatram da ce svim članovima hora predstavljati zadovoljstvo svaki dolazak na probu. Kako Kolašin ima dugogodišnju
pjevačku tradiciju, smatram da će rad hora predstavljati zadovoljstvo kako za članove hora tako i za vjernu kolašinsku publiku“, istakla je Ilinčić.

Avatar

Admin

Pročitajte još