Kolašinci iznova pokazali humanost

 Kolašinci iznova pokazali humanost

Foto: CK Kolašin

Crveni krst Kolašin u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi organizovao je danas akciju dobrovoljnog davanja krvi, u prostorijama njihove organizacije uz poštovanje propisanih mjera NKT-a. Akciji se odazvalo oko pedesetak građana, koji su još jednom dokazali svoju humanost.

„Kao i svakog puta naši sugrađani su pokazali veliku humanost. U ovim momentima je veoma važno da svi damo svoj doprinos i na ovakav način pomognemo onima kojima je pomoć najpotrebnija“, istako je predsjednik OO CK Kolašin Milan Marković.

Prema riječima Markovića, svi humanisti grada na Tari zaslužuju veliku zahvalost svih građana, posebno dame koje su uvijek u prvim redovima.

„Moramo iskazati veliku zahvalnost našim provjerenim humanistima, jer su i ovog puta pokazali da se naš grad moze ponositi njima. Sa ponosom govorimo i o našim damama, koje svakog puta stanu u prve redove kada je darivanje krvi u pitanju. U našoj organizaciji uvijek imamo davalaca koji su tek postali punoljetni i tako stekli pravo za ovaj vid humanosti“, kazao je Marković istićući posebnu zahvalnost Martini Labović koja je tek napunila 18 godina i krenula stopama svoje majke Sneže koja se odazove uvijek i svakoj akciji koju organizuje Crnveni Krst Kolašin.

Martina Labović i njena majka Sneža, Foto: CK Kolašin
Avatar

Admin

Pročitajte još