Kompanija SEECAO uručila vrijednu donaciju SMŠ Braća Selić

 Kompanija SEECAO uručila vrijednu donaciju SMŠ Braća Selić

Foto: Opština Kolašin

Srednja mješovita škola Braća Selić, od juče je bogatija za još jednu vrijednu donaciju i to laserski štampač sa kopirom i skenerom koji je donirala kompanija SEECAO.

Predstavnik kompanije SEECAO, Ivan Bulatović je sa donacijom posjetio školu i razgovarao sa direktorkom Veselinkom Peković a prisutan je bio i Milosav Bulatović, predsjednik opštine,koji je posredovao u ovoj donaciji vrijednosti 2500 eura.

„Odlučili smo se da donaciju usmjerimo ka sjeveru naše države i time postigli pun pogodak. Na licu mjesta sam se uvjerio koliko će ovaj moderni laser sa priključnim radnjama, trena učenicima i školi. Na ovaj način potvrđujemo svoju društvenu odgovornost a moramo istaći i preduzeće Čikom koje je besplatno uradilo servis i instalaciju aparata“, kazao je Ivan Bulatović.

Predsjednik opštine Milosav Bulatović je istakao da se ovako korisnim donacijama potvrđuje odgovornost i vizija onih koji se odluče da pomognu tako važnim ustanovama kao što su škole. Pomoći školama,znači uložiti u našu budućnost i naš razvoj, kazao je Bulatović.

Avatar

Admin

Pročitajte još