Oprezno vozite na sjeveru zbog poledice

 Oprezno vozite na sjeveru zbog poledice

Foto: RTCG

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim putevima, na sjeveru ima poledice i vidljivost je mjestimično smanjena, saopšteno je iz Auto moto saveza (AMSCG).

Iz AMSCG savjetovali su da se posebno oprezno vozi preko planinskih prevoja, na mostovima i prilazima tunelima i upozorili na opasnost od odrona, prenosi Mina. 

Na putu Šavnik – Žabljak saobraćaju putnička i kombi vozila. Kamionima sa prikolicom i šleperima zabranjeno je kretanje zbog snijega.

Na putu Dinoša – Cijevna Zatrijebačka zbog bušačko minerskih radova saobraćaj se obustavlja za sve vrste vozila od osam do 16 sati.

Na magistralnom putu Danilovgrad – Podgorica, dionica Komanski most – skretanje za Bandiće zbog radova je neophodna opreznija vožnja.

Zbog izvođenja zemljanih radova u sklopu rekonstrukcije magistralnog puta dionica Rožaje-Spiljani obustavlja se saobracaja za sve vrste vozila od osam do 11 sati i od 13 do 14 sati.

Zbog izvođenja minerskih radova na putu Danilovgrad – Podgorica dionica Komanski most do skretanja za Marezu odobrava obustavlja se saobraćaj za sve vrste vozila u terminu od 11 do trinaest sati.

Na magistralnom putu Lepetani-Tivat zbog izvodjenja radova na priključenju opštine Herceg-Novi na regionalni vodovod promjenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni ,a dolaziće do povremenih prekida saobraćaja ne dužih od 15 minuta.

Ulazak i izlazak iz Crne Gore se preko graničnih prelaza obavlja svakodnevno tokom 24 sata.

Avatar

Portal Kolašin

Pročitajte još