Policajcu Bojiću šest mjeseci zatvora zbog nasilničkog ponašanja

 Policajcu Bojiću šest mjeseci zatvora zbog nasilničkog ponašanja

Foto: Pobjeda

Sudija Osnovnog suda u Kolašinu Arsen Popović osudio je juče Ivana Bojića, službenika policije na šest mjeseci zatvora jer je 9. juna prošle godine u noćnom klubu “Selekt” pretukao Andreu Sekulić iz Kolašina.

Bojić se optužnim predlogom teretio da je počinio krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

On je ranije negirao djelo koje mu se stavlja na teret, navodeći da je sa Sekulić imao “samo dva kontakta” kada je odgurnuo, pišu Dnevne novine.

S druge strane, Andrea Sekulić ispričala je kako je sporne večeri zbog vrijeđanja i prijetnji odgurnula Bojića, pokušavajući da ga makne od sebe.

“Tada je skočio na mene, odgurnuo me i pala sam. Znam da su svjedoci Tapušković i Baković ušli u toalet i vidjeli postupanje optuženog i pokušali da ga maknu od mene”, ispričala je Sekulić.

Ona je ranije u medijima i na društvenim mrežama saopštila da je policajac Ivan Bojić dva puta, “krvnički i bez razloga”, pretukao u noćnom klubu “Selekt”.

Avatar

Portal Kolašin

Pročitajte još