Polovinom decembra otvaranje zimske sezone na ski centru Kolašin 1600

 Polovinom decembra otvaranje zimske sezone na ski centru Kolašin 1600

Foto: TO Kolašin

Zimska turistička sezona 2020/21 na ski centru Kolašin 1600 biće otvorena polovinom decembra 2020.godine, objavio je portal FOS Media.

“U toku predstojeće sezone ski centar Kolašin 1600 dočekaće posjetioce sa novim skijaškim stazama namijenjenim osrednjim i naprednim skijašima i bogatim zabavno-rekreativnim sadržajima, a na raspolaganju će biti 10,5 km skijaških staza, šestosjedna žičara otvorenog tipa koja opslužuje te staze, restoran, caffe bar, ski škola, ski rental i poligon za obuku početnika. Skijališta Crne Gore u ponudi će imati i organizaciju outdoor aktivnosti u vidu vožnje kvadovima, dnevne/noćne šetnje na krpljama, nordijsko skijanje, kao i organizaciju team building aktivnosti. Sve outdoor i team building aktivnosti se rade po upitu”, kazala je Neda Bokan, rukovodilac komercijalnih poslova.

Kako je dodala, posjetioci ski centra moći će da uživaju u čarima restorana Troglava 5* koji je izgrađen u duhu modernog planinskog ambijenta kapaciteta 400 mjesta.

Foto: Skijališta CG

“Kuhinja restorana bazirana je na tradicionalnim crnogorskim jelima pripremljenim na autentičan način bjelasičkih krajeva. U sklopu objekta nalazi se skijašnica sa caffe barom gdje se gosti mogu poslužiti toplim i hladnim alkoholnim i bezalkoholnim napicima. Za goste ski centra obezbijeđen je i parking prostor za putnička vozila kapaciteta 300 mjesta koji će biti besplatan”, navodi Bokan.

Takođe, Skijališta Crne Gore, i ove godine, omogućila su akcijske cijene za kupovinu sezonskih ski pasova u predsezoni.

“Cijena sezonskog ski pasa u periodu od 10.11.2020. do 15.12.2020.godine iznosi 150 eura za odrasle i 80 eura za djecu uzrasta do 14 godina starosti. Napominjemo, da kupci sezonskog ski pasa imaju mogućnost trodnevnog besplatnog skijanja na Olimpijskom centru Jahorina, dok je ugovor za zaključenje istog poslovnog aranžmana sa Skijalištima Srbije u postupku potpisivanja”, ističe Bokan.

Cijeneći ukazano povjerenje svim kupcima sezonskog ski pasa za zimsku turističku sezonu 2019/20 Skijališta Crne Gore poklanjaju besplatan sezonski ski pas za zimsku sezonu 2020/21.

“Mogućnosti je mnogo, čekamo vas da zajedno uživamo u ljepotama Bjelasice”, poručuje Bokan.

Foto: Screenshot
Avatar

Portal Kolašin

Pročitajte još