Put Šavnik-Žabljak i dalje u prekidu zbog mećave

 Put Šavnik-Žabljak i dalje u prekidu zbog mećave

Foto: iStock

Saobraćaj na putu Šavnik-Žabljak zbog mećave je u prekidu za sve vrste vozila, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG).

Iz AMSCG kazali su da se u Crnoj Gori jutros saobraća po mokrim putevima, a vidljivost je mjestimično smanjena.

Oni su upozorili na učestale pojave sitnijih odrona i povremene udare vjetra i savjetovali maksimalno opreznu vožnju i poštovanje pravila saobraćaja.

U Crnoj Gori su do 1. aprila ove godine zimske gume obavezne na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na to da li postoje zimski uslovi.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta dionica Raje-Spiljani saobraćaj je obustavljen za sve vrste vozila od osam do 11 sati i od 13 do 14 sati.

Na putu Dinoša – Cijevna Zatrijebačka zbog bušačko minerskih radova saobraćaj se obustavlja za sve vrste vozila od osam do 16 sati.

Na magistralnom putu Danilovgrad – Podgorica, dionica Komanski most – skretanje za Bandiće zbog radova je neophodna opreznija vožnja, a saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni uz povremene prekide ne duže od 15 minuta.

Na magistralnom putu Lepetani-Tivat zbog priključenja opštine Herceg-Novi na regionalni vodovod promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, uz povremene prekide ne duže od 15 minuta.

Ulazak i izlazak iz Crne Gore preko graničnih prelaza obavlja se svakodnevno tokom 24 sata, osim preko prelaza Vuča na putu Rožaje – Tutin i Metaljka na putu Pljevlja –Čajniče od sedam d 19 sati.

Avatar

Portal Kolašin

Pročitajte još