Radnici komunalnog od juče na terenu – ulice očišćene i prohodne

 Radnici komunalnog od juče na terenu – ulice očišćene i prohodne

Foto: Portal Kolašin

Zbog naglih ali i najavljenih padavina radnici komunalnog preduzeća u Kolašinu su od sinoć na terenu održavajući prohodnost gradskih ulica ali i prohodnost prigradskih naselja.

Samo par sati nakon što su počele padavine snegočistači su već bili na gradskim ulicama.

Sinoć su sve gradske ulice očišćene.

Radnici komunalnog su sinoć čak očistili i naselje Dulovine uključujući i sporednu ulicu kroz borove koja vodi do nekih dvadesetak kuća, koja je inače u prethodnom periodu uvijek bila „sporna“ za čišćenje.

Cijela postavka komunalnog preduzeća je bila na terenu do dva sata iza ponoći, kako bi osigurali prohodnost ulica.

Foto: Portal Kolašin

„Očišćen je kompletan grad sa naseljima Gornji i Donji Pažanj, Breza, Radigojno, Selišta, Polje, Dulovine kao i putni pravci prema Blatini, Trebaljevo, Drijenak, Pješčanica i Pobrnjica. Rano jutros smo krenuli prema Lipovu“, kazao je za Portal Kolašin direktor tog preduzeća Milivoje Bulatović koji je zajedno sa svojim zaposlenima na terenu.

Preduzeće komunalnog na raspolaganju ima kombinirku, dva kamiona, terion traktor i bob cat mašinu, te su sigurni da uz raspoloživu mehanizaciju i vrijedni tim radnika današnje padavine neće uticati na prohodnost ulica i putnih pravaca u Kolašinu.

Podsjećanja radi, u prije dve nedelje kada su bile intenzivne padavine Bulatović je apelovao na sugrađane ali i na turiste da se propisno parkiraju na previšenim parking mjestima, jer svako nepropisno parkirano vozilo otežava njihov rad.

Avatar

Admin

Pročitajte još