Ski centar Kolašin 1450 počeo sa radom

 Ski centar Kolašin 1450 počeo sa radom

Foto: Ski centar Kolašin 1450

Ski-centar Kolašin 1450 nije radio juče, a nakon što je najavljeno da neće raditi ni danas, zbog problema sa napajanjem električnom energijom, na Facebook stranici tog skijališta objavljeno je da su ipak otvorili skijalište. Problem sa napajanjem električnom energijom je riješen.

Obavještavamo vas da zbog problema u napajanju električnom energijom, Skijalište Kolašin 1450 danas i sjutra neće biti otvoreno za skijanje – naveli su na Fejsbuk stranici Skijališta.

Izvršna direktorica Ski-centra Kolašin 1450 Dijana Bulatović Pobjedi je kazala da su oštećenja na elektro mreži velika.

„Zbog velikog nevremena, vjetra i vlažnog snijega koji je padao ovih dana popadali su električni stubovi. Trenutno se radi na otklanjanju kvarova na elektromreži i očekujemo da će skijalište proraditi za vikend“, objasnila je Bulatović.

Ona je dodala da su skijaši koji su bili njihovi gosti iskoristili drugo – Skijalište 1600. Vukota Popović iz Ski-centta Kolašin 1450 je objasnio da su na dalekovodu Rijeka Mušovića – Jezerine pala tri stuba i da je pokidana mreža.

„Predstavnici Ski centra su juče ujutru obišli to područje i uvjerili se da se radi o kompleksnim kvarovima na terenu gdje je visina snijega metar i po. Počelo se sa popravkama i procjenjuje se da će elektro- snabdijevanje biti uspostavljeno danas, kako bi od subote nastavilo funkcionisanje skijaške infrastrukture“, kazao je Popović.

Put do skijališta očišćen

Glavni put koji vodi od centra grada do oba skijališta u Kolašinu, uredno se održava, što su zabeležile i kamere Portala Kolašin.

Avatar

Portal Kolašin

Pročitajte još