Ski centar Kolašin 1600 radi u punom kapacitetu

 Ski centar Kolašin 1600 radi u punom kapacitetu

Foto: Skijališta Crne Gore

Na kolašinskom skijalištu „Kolašin 1600“ u funkciji su staze 1, 2, 4, 5, 6, 7 i 8, saopšteno je iz tog društva. Takođe, nakon završetka Božićnih praznika i caffe bar i restoran Troglava 5* takođe su na raspolaganju za sve posjetioce.

U osvrtu na nestanak električne energije što je prouzrokovalo da žičare ne rade, saopšteno je da, juče počev od 15.00 časova je uspostavljeno uredno snabdijevanje električnom energijom ski centra Kolašin 1600.

„Od strane CEDIS-a smo obaviješteni da je na dalekovodu 35kw Breza-Rijeka Mušovića otklonjen kvar. Izvinjavamo se svim turistima koji su jutros krenuli na skijanje i doživjeli neprijatnost zbog nestanka električne energije, ali ski centar nije radio isključivo zbog navedenih okolnosti na koje nismo mogli uticati jer nisu u našoj nadležnosti, dok obavještenje za javnost povodom nestanka struje nijesmo mogli izdati prije 9.00 časova kada smo i zvanično obavješteni da je u pitanju veći kvar. Takođe, obavještavamo sve korisnike naših usluga koji su za dan 08.01.2021. godine imali kupljen ski pass da će isti moći da iskoriste do kraja zimske sezone. Danas, počev od 9.30 časova ski centar Kolašin 1600 će biti otvoren za sve skijaše i ljubitelje zimskih aktivnosti“, saopšteno je iz Ski centra Kolašin 1600.

Takođe, put do ski centra se uredno održava, odnosno čisti.

Avatar

Admin

Pročitajte još