SNP Kolašin: DPS-u će građani brzo pjevati ‘A sad adio’

 SNP Kolašin: DPS-u će građani brzo pjevati ‘A sad adio’

Foto: Vedran Vujisić

Ostatak OO DPS Kolašin, poslednje znake života pokazuje saopštenjima kojima želi da proizvede nove podjele među svojim sugrađanima.

„Ovo je Crna Gora, bila i ostaće, ali nikad neće biti ista. Sada je slobodna, jer se oslobodila, kako vi volite da kažete „domaćih izdajnika“ , koji se su svoju ljubav prema njoj pokazivali pustošeći je. Ovo je i novi Kolašin koji je pokazao da je sloga bila i biće poraz vragu. Vjerovatno vas je na ovakva saopštenja natjerao strah, međutim, nema potrebe da strahujete, jer ako ste vi nas gledali kao neprijatelje, mi vas gledamo kao naše komšije i sugrađane, a ne kao povampirene komite, četnike i komuniste. Uništavanje pravoslavnih obilježja i narodnih zastava nikad nije bila odlika građana koji su sinoć dostojanstveno proslavili novu vladu, što ste i vi nebrojeno puta radili, a vi se zapitajte čija je.
Vrlo brzo vas čeka razvlašćivanje u Kolašinu, kao odgovor na ono kako ste radili i šta ste radili, a tada će vam građani Kolašina otpjevati i konačno, a sad adio“, poručuju iz SNP-a. 

Avatar

Portal Kolašin

Pročitajte još