Uručene donacije za poljoprivredne proizvođače

 Uručene donacije za poljoprivredne proizvođače

Foto: Opština Kolašin

Poljoprivrednim proizvođačima iz Danilovgrada, Mojkovca, Kolašina i Žabljaka uručene su mašine i oprema za pakovanje proizvoda, koje će, kako je saopšteno, povećati njihov kvalitet i plasman na tržištu.

Predsjednik Opštine Kolašin, Milosav Bulatović, ocijenio je da je projekat veoma važan, navodeći da dolazi iz Opštine koja se trudi da razumije poljoprivredu.

„Mi poljoprivredu doživljavamo kao važnu granu razvoja. Naša lokalna samouprava u skladu sa mogućnostima radi da poljoprivredu podržava. I ove godine povećali smo budžet za poljorivredu i to je jedina stavka koju smo povećali veoma značajno, jer razumijemo da se poljoprivreda i turizam veoma dobro dopunjuju“, rekao je Bulatović.

On smatra da će poljoprivreda u toj Opštini dobijati zamahe i potrebne modele i da će mladi shvatiti da baveći se poljoprivredom, mogu da imaju lijep život.

„Vjerujemo da će i budućem vremenu ljudi shvatiti da poljoprivredu treba osavremeniti i treba koristiti sve te mogućnosti koje postoje“ naveo je Bulatović.

Izvor: Opština Kolašin

Avatar

Admin

Pročitajte još