Razmislićete dva puta prije nego što zaspite sa slušalicama

 Razmislićete dva puta prije nego što zaspite sa slušalicama

Iz SAD stiže nam jedna pomalo neobična, ali ipak poučna priča o čoveku koji je zaspao sa slušalicama u ušima.

Bredford Gotje često bi stavio bežične slušalice kada legne u krevet. Bilo bi dovoljno samo da uključi muziku, prepusti joj se i brzo bi zaspao. Nedavno je čistio snijeg ispred kuće, a nakon završenog posla odlučio je da sebi pruži malo zasluženog odmora.

Kao i toliko puta ranije, dobro ustaljena praksa nije zakazala – stavio je slušalice u uši i zaspao bez ikakvih problema… Ipak, problemi su nastali kada se probudio, prenosi B92.

Gotje je za ABC News objasnio kako je prvo osjetio bol u grudima, na koji nije obraćao previše pažnje, ali mu je bilo čudno to što jednu slušalicu nikako ne može da nađe. Nije mu ni palo na pamet šta bi moglo da bude u pitanju, a konce je povezao njegov sin.

Naime, glavni lik ove istinite priče – progutao je slušalicu. Kada je to shvatio, brzo je otišao u bolnicu, gdje su njegove sumnje potvrđene rendgenom. Slušalica mu se zaglavila u jednjaku, a ljekari su bili iznenađeni time što nije imao znatno veće probleme, kakvi bi mogli da se očekuju.

Sve se dobro završilo, a Gotje je odlučio da ovu priču podijeli sa javnošću, kako bi upozorio ljude na opasnosti koje vrijebaju prilikom spavanja sa slušalicama u ušima.

Avatar

Portal Kolašin

Pročitajte još