Crna Gora protiv Kipra odlučuje o plasmanu u B ligu

 Crna Gora protiv Kipra odlučuje o plasmanu u B ligu

Foto: fscg.me

Crnogorska fudbalska reprezentacija odigrala je utakmicu protiv Azerbejdžana u Zaprešiću, rezultatom 0:0. Nakon pobjede Kipra nad Luksemburgom 2:1, reprezentacija Crne Gore i Kipra igraće meč u utorak u Podgorici i pokušati da se plasiraju u B grupu nacija.

Jedino vrijedno pomena, bio je udarac Jovetića sa više od 20 metara, kada je golman Azera vrhovima prstiju odbranio svoj gol, piše FOS media.

Azerbejdžan je čak bio i opasniji, a do gola su mogli u 18. minutu. Iz blizine je šutirao Emreli, ali je fantastično reagovao naš golman Milan Mijatović. 

U samom finišu prvog dijela, Igor Ivanović je dobio crveni karton (drugi žuti), pa je Crna Gora nastavak meča odigrala sa igračem manje.

Već u drugom minutu nastavka Azeri su zaprijetili, ali je Mijatović bio siguran.

Nakon nešto mirnijeg perioda igre novo uzbuđenje viđeno je u 68. minutu. Jovetić je sa skoro polovine terena pokušao da lobuje golmana nominalnog domaćina, ali je prečka zaustavila njegov udarac.

Odgovor “domaćina“ stigao je u 83. minutu. Nadžafov je uputio sjajan udarac ali je Mijatović bio na visini zadatka.

U samom finišu nije bilo uzbuđenja, a samim tim ni promjene rezultata.

Crna Gora: Mijatović – Marušić, Šofranac, Vujačić, Radunović – Bakić, Šćekić (Savićević), Hakšabanović, Ivanović – Jovetić (Islamović), Mugoša (Boljević).

Azerbejdžan: Magomedalijev – Medvedev, Bedalov (Iskandarli), Badavi Huseinov, Salahli – Abas Huseinov (Šejdijev), Garajev, Mustafajev (Džamalov), Sadikov (šejdajev) – Mutallimov (Nadžafov), Emreli.

Avatar

Portal Kolašin

Pročitajte još