Gorštak nastavlja sa pobjedama

 Gorštak nastavlja sa pobjedama

KK Gorštak u pljevaljskoj dvorani Ada

Gorštak – Lim 80 : 70

Dvoran Sportskog centra „Gorštak“. Igrano se bez publike.

U drugom kolu Juniorskog prvenstva Crne Gore (sjeverna regija) ekipa Gorštaka je pobijedila vršnjake iz beranskog Lima. Domaći košarkaški su bolje otvorili utakmicu, dominaciju nastavili i u drugoj četvrtini i poluvrijeme završili sa 9 poena prednosti – 44 : 35.

Lim je došao do svoje šanse u trećoj četvrtini a pomogla je im je loša domaćih koji su u ovom dijelu utakmici primili čak 28 koševa.Beranci du treću četvrtinu pobijedili sa 16 koševa razlike a poslednji dio utakmici izgubili sa 15 koševa.Tako du drugo poluvijeme obilježili preokreti u kojima su domaćini sačuvali „kapital“ koji su stekli u prvom poluvremenu.

Obe ekipe zaslužuju pohvale za odigranu utakmicu. Kod domaćina su svi dali doprinos novima bodovima a izdvojili su se Jeknić, Drašković, R.Bulatović kao i Srdja Kovijanić koji je rampama zaustavljao beranske napadače.

Kod Lima su se izdvojili Osmajić kao i V.Joksimović i D. Joksimović.

Sudije: Bulatović (Kolašin),Raičević (Bijelo Polje)Šćekić (Berane).Rezultat po četvrtinama: 23 : 18, 21 : 17, 12 : 28, 24 : 9

GORŠTAK: Dožić, Drašković 31, R.Bulatović 8,Kovijanić 5,Lakićević, Dulović,Jeknć 32,Zejak,Mulević, Milošević 4,Šćepanović, M.Bulatović

LIM:Labudović, Osmajić 22,M.Jovanović. Rakočević. M.Stijović 9, Magdalinić, Ma. Stjović 1, Rudanović 6, Zonjić, V. Joksimović 20, D.Joksimović 12, Vojinović.

Avatar

Admin

Pročitajte još